Отидете към основна версия

12 054 20

Обирджии не успяха да избягат от местопрестъплението с BMW iX3 (ВИДЕО)

  • bmw-
  • ix3-
  • реклама

Това се случва в новата противоречива реклама на марката

BMW публикува промоционално видео на актуализирания електрически кросоувър iX3, представен като най-лошата кола за ограбване на банка. В хода на бягството престъпниците не могат да избягат от местопрестъплението поради хладнокръвието на водача. Спорната реклама обаче подсказва, че BMW Service ще помогне във всяка ситуация.

Рекламното видео започва с трима обирджии, които излизат от банката с пълни чанти с пари. В този момент съучастникът им тръгва изпод носа им със старо БМВ Е36. Нападателите имат две възможности: да се предадат на полицията или да се опитат да избягат от местопрестъплението с новия електрически кросоувър iX3, паркиран близо до банката.

Избирайки втория вариант, обирджиите сядат на задната седалка на електрическата кола и се опитват да убедят шофьора да тръгне възможно най-скоро. Натрапниците обсипват с пари собственика на електрическата кола, но и това не помага – мъжът остава спокоен. Тогава един от обирджиите отваря друга чанта с пари, откъдето защитната боя пръска лицето му. Шофьорът на iX3, сякаш нищо не се е случило, подава на нападателя салфетка, намеквайки, че BMW Service ще помогне във всяка ситуация.

В хода на спорната реклама можете да видите някои детайли на обновеното BMW iX3. Електрическият кросоувър се отличава с увеличена решетка, по-тясна предна оптика и нов дизайн на задните светлини в черен кант. Вътре в електрическия автомобил има 12.3-инчов цифров инструментален панел и сензорен екран на мултимедийна система със същия диаметър. Актуализираният акумулаторен кросоувър се задвижва от електродвигател с мощност 282 конски сили, съчетан с батерия с капацитет 80 киловатчаса. До сто BMW iX3 ускорява за 6.8 секунди, а максималната скорост е 180 километра в час.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 17 гласа.

Свързани новини