Отидете към основна версия

5 298 7

Honda подготвя новия ZR-V

  • honda-
  • zr-v

Honda SUV RS Concept беше представен на международното автомобилно изложение в Индонезия

Honda SUV RS Concept е прототипът за предстоящия сериен модел на Honda ZR-V. Концепцията има фарове и дневни светлини, подобни по форма на настоящите модели на Acura. Има тонирана радиаторна решетка, чифт релси на покрива и спойлер. Показаният прототип е проектиран като компактен петместен кросоувър, съчетаващ стилен дизайн, спортен характер, всесезонни пътни характеристики и модерни технологии (от Honda обещават да говорят за тях по-късно).

Логото на Honda RS маркира превозните средства със спортен характер. В момента в Индонезия има няколко модела на Honda, които имат вариант RS - Honda Brio, Honda Mobilio, Honda City Hatchback и All New Honda Civic. Такехиро Ватанабе, президент на PT Honda Prospect Motor, отбеляза, че сегментът на кросоувърите в Индонезия в момента процъфтява и потребителите искат по-спортно превозно средство, което да отговаря на различни дейности и пътни условия.

Така предстоящото ZR-V вече се демонстрира част от външния си вид: елегантно и стремително тяло, ясни линии, радиаторна решетка в хармония с каросерията. Японските медии пишат, че в основата на иновацията лежи седемместния BR-V, но все още не ясно дали това е така. Все още няма и технически подробности, предполага се, че стилният кросоувър може да получи 1,5-литров двигател с мощност 121 к.с., а освен вариатора (опция) и ръчна скоростна кутия. Моментът и мястото за навлизането на новия модел на пазарите все още не е обявен.

Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 9 гласа.

Свързани новини