Отидете към основна версия

10 360 18

Едни от най-мощните и скъпи коли се събраха в София

  • premium rally-
  • премиум рали-
  • lamborghini-
  • ferrari-
  • rolls-royce-
  • porsche

Premium Rally 2022 година започна!

По време на официална церемония пред Хотел „Маринела“ в София на 22 юни бе дадено началото на 10-тото юбилейно издание на Премиум Рали София. По време на брифинг и запознаване с маршрута от страна на участниците, гостите на събитието успяха да се насладят на някои от най-интересните коли от България и чужбина. Ние също присъствахме там и успяхме да запечатаме автомобили като Rolls-Royce Ghost Black Badge, Mercedes AMG GT R и Porsche 911 GT3 RS.

Освен тях, зрителите успяха да видят един от най-култовите образи от сериала „Под Прикритие“ – Мариан Вълев, известен още като Куката. Той даде и началото на ралито със своя черен Dodge Challenger. Заедно с него бе и друг представител на американското автомобилостроене – Shelby GT500. Заедно с него зрителите можеха да видят още Lamborghini Murcielago, Lamborghini Huracan и Gallardo, Ferrari 488 Pista, Ferrari 488 GTB и талисманът на ралито – Ferrari Roma. Тунинговано BMW M5 с 800 конски сили и други интересни автомобили, които може да видите на снимките и видеото също бяха паркирани и радваха феновете с бензин в кръвта.

След началото на ралито в София, участниците се насочиха към специално обособена писта, където колите премериха сили в драг надпревара, а малко по-късно приключиха първия ден на събитието в Свиленград. Днес колите отпътуваха към Истанбул, където ще премерят сили на пистата на Формула 1, преди официалния финал на тазгодишното издание на Марина „Диневи“, Свети Влас.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 20 гласа.

Свързани новини