Отидете към основна версия

2 503 3

Супермодели, но не на коли в новия календар на Pirelli

  • календар-
  • pirelli

Календарът с участието на световни супермодели ще бъде представен през ноември

Pirelli публикува бекстейдж снимки от сесията за новия си календар. Както винаги, той ще излезе през есента (миналата година представянето на календара беше отменено поради пандемията от коронавирус).

Този път темата на календара е „Любовни писма до музата”. Снимките са направени от австралийската фотографка Ема Съмъртън. Според нея снимките ще въплъщават женските образи, които са я вдъхновявали през целия ѝ живот.

„От началото на моята фотографска кариера винаги съм се чудила коя е жената в моя кадър? Коя е тя? Къде иска да отиде? Кого обича? Как обича? Какво я кара? Как се вижда тя в този свят? Как тя се превръща в собственото си въображение?

Първо си задавам тези въпроси и след това ги проектирам върху историята, която се опитвам да разкажа, или емоцията, която се надявам да предам. Целта ми е да вдъхновя зрителя да отвори съзнанието си и да мечтае с мен“, казва Ема Съмъртън.

„Забелязах Ема Съмъртън, защото нейната работа представлява богат, магически и мечтателен свят, изпълнен с цвят и въображение“, каза Марко Трончети Провера, изпълнителен вицепрезидент и главен изпълнителен директор на Pirelli.

Снимките за календара за 2023 г. отнеха четири дни, три в Ню Йорк и един в Лондон. В календара ще се появят много известни модели: Бела Хадид, Кара Делевин, Емили Ратайковски и Саша Пивоварова.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.

Свързани новини