Отидете към основна версия

3 257 3

Mercedes обнови единствения си миниван

  • mercedes-
  • a-klasse-
  • b-klasse

B-Klasse последва примера на по-малката A-Klasse

След обновяването на най-малкия Mercedes A-Klasse, германците дадоха последен шанс и на единствения миниван в своята гама B-Klasse. Моделът също бе обновен за моделната 2023 година, като вероятно това ще е и последният път в който ще видим нещо ново за непопулярния модел. Все още няма официална информация, но повечето слухове, а също така и продажбите предполагат, че моделът ще е на пазара още кратко време.

Промените, подобно на A-Klasse се състоят основно в нова визия, дължаща се на ревизирани фарове и стопове с LED технология, както и нови брони с нов дизайн за предната решетка. Стандартно могат да бъдат поръчани и 10 цвята, както и специални цветове на по-висока цена. За феновете на визията, B-Klasse може да се конфигурира и с AMG пакет с по-агресивна визия или поне доколкото такава може да бъде постигната за миниван.

Интериорът на практика остава непроменен с MBUX системата на марката, която стандартно пристига в конфигурация със 7-инчов екран пред дисплея и 10.25-инчов в централната част, както и опция за замяна на по-малкия екран с равен по размер на другия. Промени по двигателите има само при версията с plug-in хибридно задвижване, която добавя 7 конски сили към своята мощност.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини