Отидете към основна версия

6 644 11

Bugatti достави рекорден брой автомобили през 2022 година, единият е у нас

  • bugatti-
  • ваньо алексиев-
  • chiron-
  • chiron super sport-
  • mistral

Компанията е отворила и няколко нови представителства

Докато големите автомобилни производители се хвалят със стотици хиляди доставени коли през 2022 година и поставяне на рекорди, то от Bugatti също могат да се похвалят с постижение за най-много доставени коли. Заветната цифра при френския производител е 80. Да, точно така, Bugatti са доставили 80 автомобила в целия свят за последната година, което означава между 6 и 7 автомобила на месец.

През изминалите 12 месеца от Bugatti са доставили 400-тния Chiron, последните 9 Chiron Super Sport 300+, последните Chiron и Chiron Super Sport в Европа, както и всички 10 Cenotieci. От Bugatti трябва да доставят още 100 Chiron-а, както и 99 екземпляра от W16 Mistral, който бе показан последното лято.

Заедно с рекордните доставки, компанията може да се похвали и с няколко нови представителства в различни части на света. От компанията заявяват, че искат да утвърдят още повече позициите си, особено след обединяването с Rimac. Един от автомобилите на марката пристигна и у нас. Както вече ви разказахме, специално Bugatti Chiron Super Sport замени стандартния Chiron в гаража на известен наш бизнесмен и неговата половинка.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.

Свързани новини