Отидете към основна версия

3 621 40

Разкриха как ще изглежда интериора на новите „лади“

  • автоваз-
  • lada-
  • granta-
  • интериор-
  • renault

Дизайнът е вдъхновен от Renault

Lada разработва нов модел, който за сега умело пази в тайна, макар вече да има първи пробив, който ни разкрива малко информация за него. Секретният модел вероятно ще ни представи второто поколение на Granta, което ще получи изцяло нов интериор, който ще проправи път и в други от бъдещите модели на руснаците. Снимки на интериора бяха публикувани от Rospatent, разкривайки ни изцяло дизайна на таблото.

Макар и само 3D графики без цвят и структура, можем да видим цялостната форма на таблото, което изглежда е вдъхновено, а вероятно и разработено от Renault. Това лесно може да бъде познато по трите контролера на климатика с кръгла форма, както и бутоните в лявата част от волана. Идентични също така са и портовете за зареждане, както и бутоните под инфотеймънт системата.

От Lada все пак имат и своето участие с формата на въздуховодите, както и дисплеят в средата на таблото. Очаква се освен него, километражът пред водача също да е заменен от екран, но вероятно това ще бъде опция и то само при високите нива на оборудване. Очаква се да видим новия модел най-рано през 2024 година.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 26 гласа.

Свързани новини