Отидете към основна версия

5 954 16

Крадци задигнаха нов Mercedes по спартански начин (ВИДЕО)

  • mercedes-
  • gle-
  • кражба-
  • крадци

Групата използва втори автомобил за целта

В последните години свикнахме новите автомобили да се крадат изключително лесно с помощта на малки компютри, които сканират честотите на ключа и позволяват на крадците да отпрашат за секунди. Въпреки това, изглежда, че има апаши, които все още използват традиционни методи и именно такива са показани в кратко видео, публикувано в Instagram.

Кадрите изглежда са заснети в Италия и показват как група крадци чупят стъклото на бял Mercedes GLE Coupe и отварят вратата му. Това включва алармата на стилния кросоувър, но видимо това не притеснява крадците, които продължават да вършат своята работа.

Изглежда крадците успяват механично да включат колата на неутрална и я избутват до близката кола зад тях в която стоят съучастниците им. С тяхна помощ, колата бива избутана на пътя, където кадрите всъщност приключват. Вероятно крадците имат достъп до ключ или по някакъв начин успяват да дадат на контакт, за да изключат от скорост и да предотвратят заключването на волана.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Мик Шумахер показа новата си любов

    Резервният пилот на Mercedes - Мик Шумахер, показа новата си любов в Инстаграм. Немецът пропусна да отбележи коя е дамата до него, но не бе трудно тя ...
    15.08.2023
    4 561
    8