Отидете към основна версия

5 404 18

Mercedes обнови S-Klasse

  • mercedes-
  • s-klasse-
  • фейслифт

Промените са основно технологично насочени

Mercedes реши, че е време да обнови S-Klasse, като реши да представи нова версия за моделната 2024-та, която вече се произвежда в завода на марката. Ако търсите новости във визията, то трябва отлично да познавате модела, тъй като единствените промени в интериора и екстериора са добавянето на два нови цвята – сив и кафяв металик, както и възглавнички на подглавниците на предните седалки.

Въпреки това, новата S-Klasse е получила и още промени, които може и да не са съвсем видими на пръв поглед, но според Mercedes ще помогнат на водачите. Производителят въведе още една функция в системите за подпомагане на шофирането. Това включва поддръжка на автоматична смяна на лентата за движение по магистрали с две ленти за движение в посока.

В допълнение, Mercedes-Benz разшири своите предложения за видео стрийминг, като интегрира услугата RIDEVU на Sony. Освен това са направени подобрения в потребителския интерфейс на MBUX, информационно-развлекателната система на Mercedes-Benz. Предложенията за асистирано паркиране вече са по-интуитивно достъпни в менюто, а освен това се планира в бъдеще да се разшири съвместимостта на предварително оборудвания "Digital Vehicle Key" с устройства с Android, което ще повиши удобството и достъпността за потребителите.

По отношение на функциите за безопасност S-Klasse вече предлага система за напомняне за присъствие на човек или домашен любимец, чиято цел е да предотврати неволно забравяне на лица в автомобила. Тази функция се активира и деактивира автоматично въз основа на откриването на хора или животни в задната част на автомобила, предизвикано от продължително отваряне на задната врата.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.

Свързани новини