Отидете към основна версия

7 901 10

Топ 10 на семейните кросоувъри на старо. Разберете и колко струват у нас

  • автомобилът на старо-
  • кросоувъри

Специалисти от британското издание Whatcar, което е специализирано в изследвания в автомобилната индустрия, съставиха класация на най-добрите употребявани семейни автомобили.

Кросоувърите са оценявани по критерии като просторен интериор, просторен багажник и ниво на безопасност, което трябва да бъде над средното. Списъкът включва употребявани автомобили, чиято цена във Великобритания не надвишава 20 хиляди евро.

Всички модели от топ 10 могат да бъдат закупени на вторичния пазар у нас, но цените са различни. Каква е цената им в България, можете да проверите ТУК.

И така, Mazda CX-5 оглавява класацията - експертите хвалят този модел заради просторния интериор, отличното управление и широката гама от опции. Експертите смятат тази кола за най-добрата на вторичния пазар по отношение на съотношението цена/качество.

Skoda Karoq заема второ място в топ 10. Експертите препоръчват закупуване на модел от 2022 година с 1.6-литров двигател TDI. Предимствата на това SUV включват удобен и красив интериор, практичност и надеждност, както и отлична функционалност не само в градовете, но и на извънградските пътища.

Seat Ateca затваря тройката на лидерите. Моделът получава такова високо място заради своята надеждност, практичност и широка гама от двигатели. Колата е с просторен багажник и удобен салон. На вторичния пазар търсете екземпляри с 2.0-литров дизелов двигател.

Следващите употребявани кросоувъри, които затварят топ 10 са Volvo XC40, BMW X1, Volkswagen Tiguan, Peugeot 3008, Hyundai Tucson, Kia Sportage и Nissan Qashqai.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 23 гласа.

Свързани новини