Отидете към основна версия

943 0

„Напомпаха“ Lamborghini Revuelto до 2000 к.с. (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • revuelto-
  • underground racing

Две турбини помагат за увеличената мощност на модела

Компанията Underground Racing, известна с подобренията си за моделите на Lamborghini, се зае с предизвикателството да модифицира Lamborghini Revuelto. Компанията разработва пакет с две турбини, който значително ще увеличи мощността на този и без това впечатляващ суперавтомобил.

Оборудван с двойка турбокомпресори от Precision и с модифициран двигател, двойното турбо на Revuelto се очаква да напомпа колата до изумителните 2000 конски сили. Това представлява значително увеличение в сравнение със стандартните 1001 конски сили на Revuelto.

Underground Racing работи по изработена по поръчка изпускателна система и ще използва системата за управление на двигателя JRR M1, за да контролира софтуера за настройката с две турбини. Тези модификации ще гарантират, че двигателят V12 може безопасно и надеждно да се справи с увеличената мощност.

Въпреки че не са публикувани конкретни данни за въртящия момент, е ясно, че Revuelto с две турбини ще предлага значително по-голям въртящ момент от серийния модел. Комбинацията от V12 с два турбокомпресора и трите електромотора ще превърне този хиперавтомобил в страховита сила на пътя.

Underground Racing има доказан опит в модифицирането на модели на Lamborghini. Преди това те са предлагали пакети с два турбокомпресора за Murcielago и Aventador, като мощността им е достигала до 1600 конски сили.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини