Отидете към основна версия

2 876 6

Volkswagen представи новата си марка с два модела

  • vw-
  • volkswagen-
  • scout-
  • terra-
  • traveler

Scout Traveler и Terra ще се предлагат само в САЩ

След 44-годишно прекъсване Scout се завръща с два нови електрически автомобила: SUV Traveler и пикапа Terra. Тези модели са вдъхновени от оригиналните автомобили на Scout, произведени от International Harvester между 1961 и 1980 г.

Както Traveler, така и Terra ще бъдат изцяло електрически, като ще предлагат пробег до 570километра. С въртящ момент от почти 1300 нютон метра автомобилите могат да ускоряват от 0 до 100 километра в час само за 3,5 секунди.

Офроуд способностите включват висок пътен просвет, възможност за преминаване през вода, изключване на предната стабилизираща щанга и механични блокировки. Traveler може да тегли над 3тона, а товарният Terra - над 4500 кг.

Scout ще поддържат Северноамериканския стандарт за зареждане (NACS) и ще предлагат възможност за зареждане с мощност до 350 киловата. Освен това опционалният разширител на пробега Harvester може да увеличи пробега до над 500 мили.Моделите Traveler и Terra се отличават съответно с класически дизайн на SUV и пикап.

Резервациите за Scout Traveler и Terra вече са отворени срещу депозит от 100 долара. Очаква се Traveler да стартира в ниския диапазон от 50 000 долара със стимули, докато Terra ще има начална цена от 51 500 долара. Очаква се производството да започне през 2027 г.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини