Отидете към основна версия

982 5

Jeep създаде специален модел в партньорство с The North Face

  • jeep-
  • north face-
  • avenger-
  • the north face

The North Face Edition ще бъде прозиведен в 4806 единици

Jeep и The North Face обединиха усилията си, за да създадат специално издание на Avenger 4xe. Тази лимитирана серия, вдъхновена от духа на приключенията на открито, е създадена, за да се хареса на тези, които търсят едновременно стил и функционалност.

Avenger 4xe The North Face Edition се отличава с отличителен външен дизайн с цветови варианти Storm, Volcano или Snow и контрастни акценти Summit Gold. Автомобилът може да се похвали и с уникална радиаторна решетка, табелка на капака и 17-цолови алуминиеви джанти с черно покритие и златни надписи Jeep.

Отвътре салонът е украсен със специални седалки, вдъхновени от пухкавите якета, с двуцветна тапицерия с акценти Summit Gold. Задната част на предните седалки е снабдена с еластични ленти, напомнящи на раници. Арматурното табло включва топографски линии и силует на Мон Блан, както и уникална централна конзола и постелки за пода.

Avenger 4xe The North Face Edition е оборудван с 1.2-литров хибриден задвижващ агрегат, който осигурява мощност от 134 конски сили. Той може да ускори от 0 до 100 километра в час за 9,5 секунди и има максимална скорост от 190 километра в час.

Jeep вече приема поръчки, а купувачите ще получат комплект за добре дошли, който включва палатка, чанта и бутилка вода. Цените варират в зависимост от страната, но Avenger 4xe The North Face Edition започва от 39 000 евро в Германия.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини