Отидете към основна версия

18 566 31

Втората бензиностанция на Марешки е в Айтос

  • марешки-
  • бензиностанция-
  • дизел-
  • горива
Снимки: Фейсбук/Веселин Марешки

Втората бензиностанция на Марешки ще е в Айтос, потвърдиха пред Факти.бг от пресофиса на варненския бизнесмен.  От четвъртък тя ще работи в нормален график.

Във вторник от пресслужбата на Марешки отказаха да уточнят пред Факти.бг къде ще се намира втората бензиностанция.

Малко след 19 часа в сряда в профила си във Фейсбук Марешки написа: „Битката с картелите продължава. Започваме освобождаването от тях и на Бургаска област. От утре (четвъртък –б.р.) ще можете да зареждате в новата ни бензиностанция в град Айтос на реалните цени на горивата”.

По данни на Факти.бг  в сряда дизелът във Варна се търгува за 1,45 за литър, газта за 0,69 лв., бензин А-95 - 1,64 и бензин А-100 -1, 77 лв.

Целта на Веселин Марешки е да се настани в ключови за България градове. След Варна и Добрич на дневен ред идва Пловдив, а след това София. Плановете са това да стане до края на годината.

Запознати с бизнеса на Марешки отбелязват, че както аптекарският бос направи мрежа от аптеки в цялата страна, така сега слага началото и на верига от бензиностанции.

Веселин Марешки вече на няколко пъти посочва, че има амбицията да разкрива бензиностанции, където има и складове за лекарства и свои дистрибуторски мрежи.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини