Отидете към основна версия

3 101 6

Това е най-доброто място за работа

  • компания-
  • работодател-
  • класация-
  • hilton-
  • служители

ТОП 100 на най-добрите работодатели според Grеаt Рlасе tо Wоrk

Снимка: Shutterstock

Тазгодишният 23-ти анализ на cпиcaниe Furtunе за ТОП 100 на най-добрите работодатели на планетата поставя на първо място Ніltоn. Втората позиция е за технологичната компания Ultimate Software, а трети остава веригата супермаркети Wegmans Food Markets.

Анализът Grеаt Рlасе tо Wоrk се осъществява чрез допитване до 4.1 млн. служители, които отговарят на 60 въпроса. Целта е да се разберат какви са условията на работа в тяхната организация. По-голямата част от оценката – 85% е на база опитът, които споделят служителите и доверието, което има в компанията. Прави се оценка на степента, до която може да разгънат пълния си човешки потенциал на работното място, абстрахирайки се от позицията, която заемат и какво точно работят. Останалите фактори, взети под внимание при класацията са проучване ценностите на компанията, до каква степен служителите имат свободата да предлагат идеи, както и доколко ефективна е работата на лидерите в организацията.

Особено тази година е, че за пръв път №1 в класацията става нетехнологична компания, каквато е Ніltоn.

ТОП 10 на най-добрите работодатели

компания
1 Ніltоn
2 Ultіmаtе Ѕоftwаrе
3 Wеgmаnѕ Fооd Маrkеtѕ
4 Сіѕсо
5 Wоrkdау
6 Ѕаlеѕfоrсе
7 Еdwаrd Јоnеѕ
8 Ѕtrуkеr
9 Аmеrісаn Ехрrеѕѕ
10 Кіmрtоn Ноtеlѕ & Rеѕtаurаntѕ

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.

Свързани новини

  • На работа по 12 часа, 6 дни в седмицата

    Китайският бизнесмен Джак Ма подкрепи идеята за нова система в труда, съобщи РИА Новости. Тя е известна като 996. Предвижда работен ден между 9 сут ...
    20.02.2020
    11 266
    78