Отидете към основна версия

11 324 10

Варненският „Пикадили” е вече история (СНИМКИ)

  • варна-
  • пикадили-
  • хипермаркет

Хипермаркет „Пикадили-център” в близост до МБАЛ „Св. Анна” във Варна вече е история. Обекта е ограден, но това не може да скрие тоталната разруха, на която е подложен. Извън огражденията са поставени табели "Частна собственост", които предупреждават, че нарушителите ще бъдат санкционирани, ако се опитат да прекрачат отвъд забраната. Липсва информационна табела какво предстои да бъде изградено на мястото на хипермаркета и кой е новият собственик.

На мястото на бившия магазин ще бъде изграден нов такъв, а не жилищна сграда, съобщава Varna24.bg. Още в началото на тази година има одобрен Подробен устройствен план от общината. Няма информация на кого е продаден имотът и на каква цена.

Преди време излезе информация, че недвижими имоти на обявената във фалит хранителна верига на стойност над 1 млн. лв. са обявени на търг от частен съдебен изпълнител. В началото на март тази година търговската верига "Пикадили" затвори магазините си, без да предупреди служителите си, което предизвика масови протести от тяхна страна, тъй като не са изплатени заплатите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини