Отидете към основна версия

21 871 32

Слави Трифонов продава един от палатите си (СНИМКИ)

  • слави трифонов-
  • жилище-
  • мезонет-
  • продажба-
  • оферта

Новият собственик получава и цялата покъщнина

Слави Трифонов реши да се раздели с един от луксозните си имоти. Апартаментът, чиято разгъната застроена площ е 520 кв.м, се намира на столичния бул. „България“, в близост до бул. „Гоце Делчев“ в тухлена сграда, завършена точно преди началото на кризата през 2008 г.

Сградата е с рецепция, широко представително фоайе, с перфектни общи части, денонощна охрана, видеонаблюдение и голям асансьор, пише в обявата за продажба, публикувана в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Жилището е ориентирано на югозапад и на югоизток. Апартаментът е завършен и обзаведен по дизайнерски проект- суперлуксозно изпълнение с най-високия клас материали. Продава се е с поръчкови дизайнерски мебели и произведения на изкуството.

Входното антре и коридори са облицовани със скъп камък и екзотично дърво, с много шкафове и гардероби, приобщено към голяма дневна от 130 кв.м с мека мебел. Трапезарнтаа част е 40 кв.м. Новият собственик получава и дизайнерска кухня с висок клас електроуреди. Имотът разполага с две самостоятелни стаи, като едната е с площ 70 кв.м. Две бани с тоалетни, будоар с джакузи, складова част с бойлер и пералня, сушилня, гладачно, два огромни дрешника с прозорци, фитнес зала, кабинет и два балкона. Собственост върху терена. Към имота има три паркоместа разположени в подземен гараж от по 20 кв.м. Всяко е на цена от 22 000 EUR.

Преди няколко месеца Трифонов отново обяви мезонетът за продажба, но седмица след пускането на обявата се отказа.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 26 гласа.

Свързани новини