Отидете към основна версия

7 705 21

Продават апартамента на Рокфелер (СНИМКИ)

  • рокфелер-
  • сащ-
  • пето авеню-
  • апартамент-
  • дизайн

Имението в Манхатън се оферира срещу 11.5 млн. USD

Апартаментът на Нелсън Рокфелер заема целия 15-ти етаж от сграда на 5-то Авеню. Имота бившият вицепрезидент е купил директно от строителя през 60-те години на миналия век. Уникалното при него е директният изглед към Central park и 23 кв.м тераса. Разгънатата застроена площ е 360 кв.м. Разполага с 4 спални.

Собственик на имота в момента е един от синовете на Рокфелер, който иска да го продаде срещу 11.5 млн. USD. В момента апартаментът представлява голяма бяла кутия, която може да бъде подредена напълно по изискванията на новия собственик. В имота обаче има редица елементи от времето на Рокфелер, които трябва да бъдат запазени - офис с дървени панели, каменни камини, паркетът и стени с обли ъгли. Наскоро балконът е бил облицован с мрамор, а кухнята разполага с най-модерните електроуреди.

Въпросното жилище не е единственият имот оставен от бившия депутат републиканец. Той е имал и масивен триплекс с 30 стаи в сграда с италианска архитектура. Той е предоставил два етажа от имота на своята бивша съпруга Мери Тодхантър Кларк, след развода им през 1962 г., а долния етаж е запазил за себе си.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.

Свързани новини