Отидете към основна версия

15 812 20

Дъщерята на убитата Галя: Мамо, ти беше всичко!

  • дъщерята-
  • убитата-
  • галя-
  • мамо-
  • убийство-
  • трупове-
  • казанлък

15-годишната Мирена Кирчева, която днес остана кръгъл сирак, след като баща й застреля майка й и се самоуби, публикува сърцераздирателен пост във Фейсбук, съобщи Дир.бг.

Тази сутрин 49-годишният полицай от звено "Сигма" в казанлъшката полиция Драгомир Кирчев застреля с пет куршума, със служебния си пистолет 46-годишната си жена Галя Козарева, след което се самоуби. Трагедията се разиграла пред блока, в който живеят родителите на жената. Тя била при тях от няколко дни, след като отношенията й с Драгомир се влошили.

Сигналът за двете тела, лежащи на улица до блок 46 в кв. „Васил Левски“ в Казанлък, е подаден в 6.18 ч. на тел. 112 от таксиметров шофьор. Основната версия на криминалистите е, че колегата им извършил убийството заради патологична ревност.

Часове след случилото се, 15-годишната дъщеря на Драгомир и Галя - Мирена, която е ученичка в Художествената гимназия в Казанлък, публикува сърцераздирателен пост в личния си профил във Фейсбук.

"Почивай в мир Мамо. Ти беше всичко за мен. Как преди да излезнеш за работа едно довиждане не успях да ти кажа ... Или да те целуна за последен път. Мами обичам те ... И искам да знаеш че си ме научила на всичко което ще ми е нужно за напред и ще съм достатъчно силна за да успявам във всяко едно нещо. Ако не си тялом до мен.. Усещам те и знам че духом си тук. Благодаря че от мен направи човек и че даваше дори и последното си само за да имам аз. Обичам те мила мамо и обещавам да не върша глупости спокойно не се притеснявай за мен. Обичам те мами... Знам че ще ме гледаш от горе във всеки един миг и ако тръгна в погрешен път ще ми дадеш знак и ще ме върнеш в правия. Почивай в мир мами ще се погрижа за вещите ти !!!!"

С момичето и родителите на убитата Галя работят психолози от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Всяко трето убийство е извършено от ревност

    Всяко трето убийство е извършено от ревност, пише в днешния си брой "Монитор". Това е основният мотив, по който разследващите работят, показ ...
    08.03.2017
    1 345
    0
  • Ето кои са убитите в Казанлък

    Стана ясно кои са убитите тази сутрин мъж и жена в Казанлък. Това са Галя Козарева и Драгомир Кирчев, за който се предполага, че е извършил убийството ...
    06.03.2017
    46 696
    25
  • Двойно убийство в Казанлък

    Два трупа на мъж и жена бяха открити в западната част на Казанлък. Става дума за млади хора. Телата са открити рано тази сутрин пред блок 46 в квар ...
    06.03.2017
    4 049
    2