Отидете към основна версия

6 243 28

Роман: Момчето ритнало фелдшерката „от кеф”

  • роман-
  • циганин-
  • медик-
  • фелдшерка

Според ромите медиците се забавили най-малко с половин час

Снимка: бТВ

12-годишното момче, ритнало фелдшерка след като тя се отзова на спешен сигнал за пострадал мъж, я нападнало „от кеф”, съобщава бТВ.

Росица Годжовска се отзовала на спешен сигнал за порязан мъж. На място е имало голяма компания, която е празнувала и след скандал между двама мъже, единият порязва ръката си с чаша и съседите викат спешен екип.

Според тях медиците се забавили най-малко с половин час и това е предизвикало агресията на момчето. От спешния център отричат да има закъснение.

Момчето и неговите родители посрещат екипа на bTV със заплахи и агресия. Въпреки това наш репортер намери момчето, което отговори, че ритнало фелдшерката „от кеф”.

При проверка в спешния център е установено, че линейката е пристигнала на адрес на четвъртата минута от подаването на сигнала.

Нападнатата фелдшерка заяви, че ще си търси правата по съдебен път. За 13 години стаж в системата подобен инцидент й се случва за първи път.

P.S.

Българската държава е абдикирала от основните си задължения!

ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол. Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • 12-годишен циганин наби медик в Роман

    12-годишно момче от ромски произход е набило медик в Роман, предаде bTV. По време на дежурство Росица Гуджовска, която е фелдшер, е нападната и ритана ...
    18.06.2017
    3 075
    13