Отидете към основна версия

8 581 33

Откраднаха служебната кола на шефа на ДАТО пред дома му

  • цветан китов-
  • дато-
  • кола

Любопитното е да се разбере дали возилото е ползвано и за лични нужди, след като е „нощувало“ пред дома на председателя на ДАТО

Сръчни автоапаши задигнаха служебната кола на шефа на най-секретната служба у нас-ДАТО Цветан Китов. Това е станало в понеделник срещу вторник през нощта, съобщиха за Фрог източници от МВР. Вътрешното ведомство мълчи за издънката, разкрива сайтът „ФрогНюз“.

Чисто новият Land Rover Discovery, произведен 2018 година, бил паркиран пред блока на Китов в столичния квартал „Света троица“. Любопитното е да се разбере дали возилото е ползвано и за лични нужди, след като е „нощувало“ пред дома на председателя на ДАТО. Уточняваме, че службата премина преди няколко години под шапката на министерски съвет. До момента от колата няма и следа. Не е изключено тя да бъде подхвърлена някъде, след като крадците разберат кой я кара. Припомняме ви, че наскоро в ГДНП беше разформирован цял сектор „Автокражби“, тъй като се установи, че полицаите, вместо да гонят бандитите, са се заиграли с тях.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини