Отидете към основна версия

17 799 65

Арестуваха четирима ултраси на Левски, съблекли момче в София

  • левски-
  • цска-
  • ултраси-
  • автобус-
  • градски транспорт-
  • автобус 404

14-годишното дете било с връхна дреха на ЦСКА

Арести след нападението над 14-годишно момче в автобус в София. В петък момчето беше съблечено голо до кръста, защото е с дреха на ЦСКА, а пътници и шофьор наблюдаваха безучастно. Четирима души са били задържани и отведени в Първо районно управление, съобщи NOVA. Четиримата са ултраси на Левски.

Днес следобед 14-годишното момче е било привикано в Първо районно управление. Били са му показани записите от камерите от автобус 404, където стана инцидентът. Последвало е и разпознаване на четиримата задържани от страна на детето. След него те ще останат в ареста за 24 часа, след което ще им бъдат повдигнати обвинения.

След унижението в автобуса, 14-годишното момче дава точно описание на част от нападателите си. „Бяха трима на по около 20 години, сравнително висок ръст, гологлави и с качулки”, коментира пострадалото дете.

Пoтърпевшият предоставя и тяхна снимка. Сигурен е, че са те.

„Бях с екип на „ЦСКА”, а те са били ултраси на „Левски”. И затова са ме нападнали”, добавя той.

Въпреки преживяното, часове след нападението момчето излязло на тепиха на държавно първенство по самбо. Събрал се и се борил, завоювайки второ място. За учителите му, реакцията да не отвръща в автобуса, е била най-правилната.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 32 гласа.

Свързани новини