Отидете към основна версия

2 621 35

Обвиняемият за смъртта на Милен Цветков остава зад решетките въпреки обещанията му, че няма да се укрие

  • кристиан николов-
  • милен цветков

Аз съм млад човек, чийто живот е минал в учение и никога не съм се занимавал с престъпления, примоли се в съдебната зала Кристиан Николов

Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд отново отказа да пусне от ареста Кристиан Николов, подсъдим за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков. С мотив, че няма да се укрие или да извърши друго престъпление, младежът поиска да бъде пуснат на свобода.

"Аз съм млад човек, чийто живот е минал в учение и никога не съм се занимавал с престъпления. Искам да изкажа моите искрени съболезнования към близките и семейството на Милен Цветков. Не мога да си представя какво им е, когато се връщат към случилото се", е заявил Николов в съдебната зала.

Магистратите не приеха доводите на обвиняемия и го оставиха в ареста.

Милен Цветков загина навръх Великден миналата година зад волана на личния си автомобил, след като колата му, изчакваща на червен светофар, беше пометена от автомобил, управляван от Николов със скорост от около 100 километра в час. 22-годишният причинител на инцидента е бил зад волана под влиянието на три различни вида наркотични вещества.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 9 гласа.

Свързани новини