Отидете към основна версия

2 160 1

Новият Бонд върви към отлагане (ВИДЕО)

  • джеймс бонд-
  • даниел крейг-
  • дани бойл-
  • райън джонсън-
  • агент 007

Даниъл Крейг ще се снима във филм на режисьора Райън Джонсън

Снимки: БТА/АР

Даниъл Крейг се присъедини към актьорския състав на нов филм на режисьора Райън Джонсън, съобщи Contactmusic. Това породи слухове, че 25-ият филм за Джеймс Бонд може да не излезе по екраните на 8 ноември 2019 г.

Петдесет годишният актьор сключи договор, за да се снима в "Knives Out" - филм за мистериозно убийство, напомнящ лентите за детектива Еркюл Поаро. Сценарият е написан от Джонсън и дългогодишния му сътрудник Рам Бергман. Райън Джонсън, заснел "Междузвездни войни: Епизод VIII - Последните джедаи", намекна, че на Крейг можело да бъде поверена нова филмова роля, след като Дани Бойл се оттеглил от проекта за 25-ия филм за Бонд.

"Голям фен съм на Даниъл Крейг и винаги съм искал да работя заедно с него - заяви режисьорът пред Deadline. - Тъй като заедно с Рам се заехме с написването на сценария, се питахме кой може да е в образа на детектива. По-късно разбрахме, че в графика на Даниъл може да се появи малък прозорец. Той е изключителен актьор. Надяваме се той да допринесе за създаването на нещо като модерна версия на персонажа Еркюл Поаро."

Очаква се Крейг да започне участието си в снимките на "Knives Out" през ноември. Това означава, че появата на 25-ия филм за Бонд по екраните може да бъде отложено.

Джонсън ще заснеме филма, преди да започне да работи над нова трилогия Star Wars.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини