Отидете към основна версия

2 919 7

Поп звезда се оказа и сводник (ВИДЕО)

  • ар кели-
  • сводничество-
  • сводник

Певецът Ар Кели е обвинен в склоняване към проституция на непълнолетно момиче в щата Минесота 

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Минесота стана поредният щат след Ню Йорк и Илинойс, в който бяха повдигнати обвинения в сексуални деяния срещу ритъм енд блус певеца Ар Кели, съобщават световните агенции.

Петдесет и две годишният Кели е обвинен в Минесота в опит за склоняване към проституция и сексуален акт на 17-годишно момиче. Предполагаемият инцидент датира от 2001 г.

От прокуратурата съобщават, че Ар Кели е срещнал девойката на свой концерт в щата. Момичето е искало автограф от изпълнителя на хита "I Believe I Can Fly". Певецът е поканил девойката в хотелската си стая в Минеаполис и ѝ предложил 200 долара, за да свали дрехите си и да танцува за него, след което я е ангажирал в сексуален акт, без да се стигне до полово сношение.

По многобройните обвинения, отправени му в щатите Ню Йорк и Илинойс, Ар Кели пледира невинен. Преди броени дни на певеца беше отказано освобождаване под гаранция в Ню Йорк.

След поредното обвинение адвокатът на Кели, Стив Грийнбърг, сподели: "Дайте ми почивка. Случващото се е отвъд абсурда".

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини

  • Нови проблеми за рапъра Ар Кели

    Певецът Ар Кели е бил задържан по обвинения за притежание на детска порнография, предаде AFP. Това е поредното криминално разследване срещу музиканта. ...
    12.07.2019
    2 270
    5
  • Лейди Гага се отрече от... (ВИДЕО)

    Ексцентричната поп звезда Лейди Гага се зарече да изтегли дуета си с Ар Кели от стрийминг платформите и никога повече да не си сътрудничи с него, пред ...
    11.01.2019
    4 921
    11