Отидете към основна версия

45 215 45

Гол протест във Варна

  • акция "светлина"-
  • варна-
  • гол протест

Млада жена се съблече в подкрепа на Акция „Светлина”

 

Нестандартна инициатива в подкрепа на Акция „Светлина” започна днес в морската столица Варна, предаде БГНЕС. Повлияна от младите украинки, които протестират голи на различни места в света, красива варненка разголи гръд.

Жената свали ризата си и тръгна с табела в подкрепа на акцията. „Запалете фаровете" пишеше върху табелата сложена върху гърдите на младата дама. Тя се разходи из централния булевард на столица под превъзбудените погледи на шофьорите.

„Това сме го виждали във Варна, но не по улиците, а край брега", каза 27-годишният Теодор.

Акция „Светлина” стартира на 1 ноември на територията на цялата страна. Партньори в инициативата са Съюзът на българските автомобилисти, Асоциацията на автомобилните производители, Държавнообществената консултативна комисия по проблемите на безопасността на движението, БЧК и Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация”.

Основната цел, която си поставят организаторите, е намаляването на предпоставките за пътнотранспортни произшествия.  Служители на КАТ „Пътна полиция” и представители на Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация” ще проверяват изправността на фаровете и подготовката на моторните превозни средства за есенно-зимния сезон и ще сигнализират за установени нередности в пътната маркировка и уличното осветление

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини