Отидете към основна версия

3 072 1

Шер бе обявена за икона (СНИМКИ)

  • шер-
  • икона-
  • музика-
  • награда-
  • билборд-
  • музикални награди

Списание Билборд раздаде годишните си музикални награди

Снимки: АП/БТА

Една от живите легенди на съвременната поп музика — Шер бе отличена като музикална икона, по време на тазгодишните награди на списание "Билборд".

71-годишната певица привлече всички погледи по време на церемонията, която се проведе в Лас Вегас, с два удивителни бляскави и провокативни тоалета. Тя за пореден път се доказа като гъвкава и енергична жена, над която времето и годините сякаш нямат власт.

Шер изпълни две свои песни — Believe ("Вярвам") и If I Could Turn Back Time ("Ако можех да върна времето назад").


За хита си Believe, певицата се появи с доста оскъден сребрист тоалет и руса перука и по време на изпълнението танцуваше и скачаше като младо момиче. За второто си изпълнения тя излезе на сцената с онези известни буйни черни къдрици, високи ботуши и кожено яке.


След двете си удивителни появи на сцената, Шер отново бе извикана да застане пред публиката, за да получи наградата "икона", за цялостно творчество.

Статуетката ѝ бе връчена от Гуен Стефани, която я нарече свой модел за подражание и заяви, че тя е жената, която показва на останалите как да бъдат силни.

"Мечтаех да се занимавам с музика, откакто бях на 5. И ето, че правя това от 53 години. Също така мога да задържа планк в продължение на 5 минути, само казвам", заяви певицата взимайки наградата си и благодари на своята майка и на хората, с които е работила през годините.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Шер озари Сидни (ВИДЕО)

    Попзвездата Шер направи изненадваща поява на вчерашния карнавал "Марди гра", докато около 12 500 участници в оскъдни облекла и екстраваганте ...
    05.03.2018
    4 391
    0