Отидете към основна версия

46 854 32

Най-сетне НАСА е готова да каже истината за извънземните (ВИДЕО)

  • извънземни-
  • наса-
  • хактивисти-
  • оповести-
  • съобщение-
  • извънземен живот-
  • anonymous-
  • анонимните

Вманиачените по теорията на конспирацията и съществуването на извънземни същества тук, на земята, винаги са вярвали, че НАСА отдавна е осъществила контакт с малките зелени човечета. Но дали американската космическа агенция е готова да признае подобно нещо?

Много други планети в необятния Космос може би са дом на интелигентни форми на живот, зародили се много преди ние да се появим на Земята. Официални и достоверни доказателства за това обаче, все още никой не е представил.

Според видео, публикувано наскоро в YouTube канал, свързан с хакерите от Anonymous (Анонимните), от НАСА са готови да направят точно това признание и то съвсем скоро. Видеото, публикувано преди седмица, вече е било гледано от над 1 800 000 души, като броят им се е увеличил с милион само през последните 24 часа.

Хактивистите твърдят, че НАСА тихо ни е подготвяла за този момент с намеци, че „извънземните идват“ в последните си съобщения. Анонимките се позовават на изследвания и информация, събирани от астрономи и изследователи, както и на няколко открития на американската космическа, оповестени наскоро.

Според тях това съобщение ще се отнася до някакви скучни микроорганизми, които обаче, може да се окажат напълно интелигентни извънземни форми на живот, точно като в научнофантастичните филми.

Групата се позовава на коментари, направени от Томас Зурбухен, представител на НАСА, който направи няколко много обнадеждаващи обобщения в тази посока, по време на конгресно изслушване през април, озаглавено "Напредък в търсенето на извънземен живот".

"Нашета цивилизация е на ръба да открие доказателства за извънземен живот в космоса. "Последните постижения на НАСА, като откриването на водород на спътника на Юпитер Енцелад и обещаващите резултати, които екипът на „Хъбъл“ направи, като откриването на океани на повърхността на юпитеровата луна Европа, са обещаващи признаци, че сме по-близо от всякога до откриването на доказателства за извънземен живот", заяви тогава Зурбухен.

"Имайки предвид разнообразните дейности и мисии, които специално са насочени да търсят доказателства за извънземен живот, ние сме на прага да направим едно от най-дълбоките, безпрецедентни открития в историята на човечеството", заяви още той.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.

Свързани новини