Отидете към основна версия

4 819 24

Анита Мейзер - От затвора във ВИП Брадър

  • анита мейзер-
  • вип брадър-
  • биг брадър-
  • затвор-
  • килия-
  • убийство

Мисис България ще смени килията с луксозната къща на ВИП Брадър

Анита Мейзер ще бъбде в центъра на вниманието в следващия сезон на „Вип Брадър“ тази есен. Бившата Мисис България е била канена в шоуто още преди 2 години, но престоят ѝ в Сливенския затвор попречил на плановете на продуцентите, твърди "Таблоид", без да се позовава на конкретен източник.

Този път обаче договорът вече е подписан, а хонорарът на миската е рекорден – 200 000 лева. Анита се оказа главно действащо лице при грандиозен скандал, след като по време на любовна игра неволно удуши със „свинска опашка“ съпруга си – културиста Николай Димов.

Мейзер получи 4 и половина години затвор за трагичния инцидент, но ще бъде освободена през лятото след 24 месеца престой зад решетките. Това директно ѝ отвори път към Къщата на Големия брат. Екипът на шоуто имал гениалния план да включи силиконката в риалити формата още през 2016-а година, като се говори, че за целта продуцентите дори писали специална молба до Министерство на правосъдието.

Предложението им било за Анита да бъде построена специална „брадърска“ килия, в която едновременно ще участва в тв формата, и ще изтърпява наказанието си. Другият вариант, който предложили от шоуто, бил Мейзер да бъде пусната в едномесечен отпуск на тяхна отговорност, като бъде охранявана денонощно от полиция.

Тогавашният министър на правосъдието Екатерина Захариева обаче категорично отхвърлила предложенията на продентите. В крайна сметка се наложило „ВИП Брадър“ да изчака, докато Мейзер изтърпи половината от наказанието си и бъде освободена за добро поведение.

Обвинената първоначално се дърпала, защото искал възможно най-бързо да изчезне от България след освобождаването си. Рекордният хонорар от 200 000 обаче я накарал да промени плановете си.

Такива пари за участие в предаването са взимали само суперзвездата на чалгата Преслава, както и сензацията от 90-те години Памела Андерсън.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини