Отидете към основна версия

5 774 20

Известен секси модел пусна девствеността си на търг (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • девственост-
  • търг-
  • продава-
  • азербайджанка-
  • махбуб мамедзайд-
  • модел

Наддаването за младата азербайджанка започва от 100 000 долара

Появи се поредната млада и секси търсачка на лесни пари, която продава девствеността си на търг.

Това е азербайджанският модел Махбуб Мамедзайд, която реши да не си губи времето с обикновена работа и прескочи на следващото ниво — обяви наддаване за девствеността си и е готова да я продаде за най-малко 100 хиляди долара.

Търгът за най-ценното ѝ се организира от известната агенция за ескорт Cinderella Escorts, която стана популярна през 2016 година, когато организира такъв търг за румънския модел Александра Кеърфри — тогава 18-годишна. Наддаването за Александра приключи на 2,3 милиона евро, платени от мистериозен бизнесмен от Хонконг.

Новата клиентка на агенцията — Махбуба — също е млада и очевидно също има планове, включващи солидна сума, която изглежда няма от къде да вземе, иначе защо би публикувала обявата, придружена от този видеоклип:

"Здравейте, името ми е Мария (не всички чужденци биха могли да произнесат истинското й име). Аз съм на 23 години от Азербайджан. Модел съм и искам да продам девствеността си, за да купя къща за мен и за майка ми и да обиколя света", се обръща тя към бъдещите мераклии, които ще наддават за тялото й.

За предприемането на тази съдбовна крачка в своя живот, Махбуба не каза на никого, дори на близките си приятели. След появата на видеото и профилът й в сайта на агенцията за ескорт, тайната скоро била разкрита.

Момичето не отрекло нищо и не свалило видеото, в което се предлага на онзи, който плати най-много за девствеността й.

Дали и този търг на агенцията няма да се окаже рекламен трик, какъвто беше случаят с Александра? Причината за тези съмнения се крие във факта, че Махбуба е един от най-популярните модели в Азербайджан, който живее и работи в Турция с агенция Brave Model Management.

Местни медии съобщават, че след приключването на търга, който започва от 100 000 долара, но в хода на наддаването сумата може да достигне милиони, Махбуба ще замине за САЩ.

Според условията на сделката, щастливецът, отворил най-широко портфейла си, ще може да прекара нощта със сексапилния модел в 5-звезден хотел в Германия, както и да доведе със себе си лекар, който да удостовери, че Махбуба наистина е девствена.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини