Отидете към основна версия

37 412 22

Уволниха учителка снимала порно

  • порно-
  • секс-
  • учителка

Учителка загуби работата си, след като нейни ученици открили в интернет, че тя се появява в поредица от порно филми.

Училищният съвет на калифорнийското средно училище Richard B. Haydock единодушно гласувал за отстраняването на Стейси Халас, която се подвизала във филмите за възрастни с псевдонима Тифани Сикс, съобщиха американските таблоиди.

31-годишната жена е била пусната в принудителен отпуск още миналия месец, когато се появили първите твърдения за битието й като порно актриса.

Според училищните власти "участието в такива филми може и да не е престъпление, съгласно закона, но ние го чувстваме като такова от морална гледна точка".

От училището са изпратили писма до родителите, в което ги молят да бъдат особено бдителни по отношение на достъпа на децата си в интернет, какви сайтове посещават и с какво съдържание.

Тифани Сикс може да бъде наблюдавана в голям диапазон от филми със сексуални сцени с мъже и жени, отбелязва Дейли мейл.

Халас има само 30 дни да обжалва уволнението, като поиска административно изслушване от съдия, коментира онлайн изданието JD Journal.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Спират снимането на порно в САЩ

      Американската асоциация на продуцентите на порнофилми съобщи, че налага мораториум върху снимките на филмите за възрастни след случай на ...
    22.08.2012
    15 674
    12
  • Секс в училищния килер

    28-годишната бивша учителка Кейси Уилсън, освобождавала 16-годишно момче от учебни занятия, за да прави любов с него в  килера на училището, с ...
    09.05.2012
    55 546
    53