Отидете към основна версия

24 592 43

Неочаквани участници влязоха във VIP Brother

  • неочаквани-
  • участници-
  • vip brother

Десет от участниците на VIP Brother влязоха снощи в къщата. Сред тях имаше и неочаквани.

Първа прага прекрачи поп фолк фурията Бони и преди да си е поела дъх получи първата тайна мисия. Биг Брадър я оборудва с миниатюрна слушалка, благодарение на която тя получи серия от задачи, с които се справи блестящо: задаваше странни въпроси на съквартирантите, а за десерт дори успя и да се разплаче. С играта си Бони буквално взриви интернет пространството далеч преди края на живото предаване, съобщи Нова телевизия.



Актрисата Ирен Кривошиева участва със своя син Владимир Данаилов. Заедно с тях се появи и домашната любимка Лиляна.



Истинска емоционална бомба сред някои от участничките предизвика журналистката Кристина Патрашкова, описала някога държавата като „страната на Златките”.  Тя ще дели един покрив именно с провокативната плеймейтка, известна на широката публика като Черната Златка.

ММА боецът Благой Иванов – Багата се появи веднага след бившата си приятелка, като присъствието му също обещава впечатляваща интрига.

Господин „Риск печели – риск губи” Къци Вапцаров също е част от звездния отбор. Вярва, че ще спечели симпатиите на зрителите и ще даде всичко от себе си.

Сървайвърът Николай също пристигна с домашен любимец – кучето Манго.

Чаровната синоптичка на Нова телевизия Никол Станкулова обещава хубаво време през следващите три месеца, когато ще се радва още на компанията на мистър „Аз обичам България” Юлиян Константинов, както и на певицата Мариана Попова.

Неочаквани Вип участници във Vip Brother 2012 се оказаха двамата домашни любимци, на двама от съквартирантите.
Двете кучета чистосърдечно се подушиха. Със сигурност техните отношения ще са искрени.
Може би това е тест, как домашните любимци ще прекарат и колко време могат да стоят в изолирана среда. Ако експериментът е успешен, може да се направи един Вип сезон на  Vip Brother   за домашните любимци на известни хора. И това може да се превърне в първия в света вариант на Big Brother, като се изключи филма  "Братът на  мечката", но това е друга тема.

 Тази вечер българските знаменитости ще се срещнат очи в очи с Памела Андерсън.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Памела Андерсън остана без багаж и дрехи

    Памела Андерсън остана без дрехи при пристигането си у нас. Оказа се, че багажът й е загубен от самолетната компания. Звездата написа в Twitter ...
    18.09.2012
    35 246
    22
  • Памела не била отказала секса

    Секс символът на няколко поколения Памела Андерсън прекрачи прага на Къщата на VIP Brother 2012, предаде Нова телевизия. Русокосата "спас ...
    17.09.2012
    5 534
    12