Отидете към основна версия

3 700 18

ДесиСлава е с коронавирус

  • десислава-
  • деси слава-
  • коронавирус-
  • положителен тест-
  • covid-19-
  • поп фолк певица

Това потвърди самата изпълнителка с пост в социалната мрежа Facebook

Фолкпевицата Десислава е положителен тест за COVID-19. Това потвърди самата тя пред телевизия "Планета".

Тя е в добро здравословно състояние. Заболяването при нея протича леко и без усложнения. Певицата е имала симптоми на коронавирус, но първоначално помислила, че става въпрос за настинка.

Решила да си направи тест, след като друга фолкпевица – Галена оповести, че е заразена. Тестът на ДесиСлава също се оказал положителен.

“Бях на участие, веднага след това се качих в колата - заради жегата, климатикът работеше и си помислих, че съм настинала. След това, видях, че Галена има пост, че е с коронавирус и се замислих дали може и при мен да е така. В крайна сметка и аз имах същите симптоми, болеше ме глава, нямах никакво обоняние. Да, нямах температура, но всичко друго беше като при нея...”, разказва певицата.

“Отидох веднага, направих си тест и се оказа положителен. Първоначално се притесних доста, накарах всички около мен да се тестват. За щастие техните резултати са отрицателни. Сега нещата се подобряват, чувствам се добре. Вече имам вкус, главата не ме боли толкова. Даже си мисля, че много леко минавам през вируса. Но дано да е така, дано Бог да е с мен и всичко да е наред! Пожелавам на всички да са здрави и ако усетят неразположение, да вземат бързо мерки”, споделя още ДесиСлава.

Изпълнителката се е самоизолирала в дома си.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.

Свързани новини