Отидете към основна версия

6 073 18

Аудио запис може да покаже кой е виновен за фаталния инцидент с Алек Болдуин (ВИДЕО)

  • алек болдуин-
  • халина хътчинс-
  • инцидент-
  • простреляна-
  • снимачна площадка

На запис от телефонно обаждане към 911 се чува разговор за евентуалния виновник за инцидента

Фаталният инцидент, случил се на снимачната площадка на най-новия филм на Алек Болдуин - "Rust", при който операторка бе простреляна фатално, а режисьорът на филма бе ранен, е най-горещата тема в медиите от последните дни.

Алек Болдуин застреля случайно Халина Хътчинс по време на снимките в Ню Мексико, въпреки че тя и режисьорът на лентата са били зад защитно стъкло.

Пистолетът, с който стреля актьорът, е трябвало да бъде реквизитен и зареден с халосни патрони. Минути преди трагичния инцидент помощник режисьорът го е уверил, че оръжието не е заредено с бойни патрони.

За фаталния инцидент вече има заподозрян, пише Блиц. Обаждането до телефона за спешни случаи сочи, че екипът подозира кой е отговорен за наличието на истински куршум в оръжието.



Във фаталния ден, първа за инцидента съобщава ръководителката на сценаристите на филмовата продукция. След като разказва, че Халина Хътчинс и Джоуел Соса са простреляни, тя споменава, че определен човек носи отговорност за трагедията, без да назовава името му.

"Те ми се разкрещяха по време на обяд, говорейки за ревизии. Видяхте ли го да се приближава до бюрото ми и да ми крещи? Той трябва да проверява оръжията. Той е отговорен за това, което се случи", се чува на записа от обаждането.

Това засилва спекулациите, че продукцията може да е допуснала сериозни пропуски по отношение на сигурността, които да са довели до трагедията.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.

Свързани новини