Отидете към основна версия

20 073 27

Андреа отново стана за смях в социалните мрежи (СНИМКА)

  • андреа-
  • гаф-
  • социалните мрежи

Блондинката си е правила педикюр преди повече от 2 месеца

В желанието си да събират лайкове, звездите са способни на какво ли не. Често пъти обаче позьорството не води до желаните резултати, а напротив - до критика и присмех.

Огромен моден гаф в духа на казаното по-горе направи поп фолк певицата Андреа със своя снимка в мрежата. Изпълнителката на „Егоист“ позира в Париж в лятна рокля с корсет, изключително неподходяща за сезона. Но това ѝ е най-малкият проблем.

Блондинката е нахлузила сандали и по всичко личи, че самата тя не е била подготвена да е толкова разголена. Тя е с олющен лак по ноктите на краката. Съдейки по палеца ѝ, който е изцяло „обелен“, Андреа си е правила педикюр преди повече от 2 месеца, пише show.bg.

Дори и да не сме в сезона на сандалите, подобна немарливост пак е неприсъща за звезда от ранга на Андреа.

„Това е отвратително! Как може жена като нея да е толкова неподдържана и занемарена!“, „Андреа, като ще си фотошопираш лицето толкова много, поне сложи и малко лак на палците“, гъбаркат я в мрежата.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 42 гласа.

Свързани новини

  • Андреа пак се разголи

    Бившата половинка на боксовата звезда Кубрат Пулев - певицата Андреа за пореден път предизвика дискусии със своя снимка в социалните мрежи. Блондин ...
    13.12.2021
    5 541
    26