Отидете към основна версия

3 719 6

Тайната на Мадона да изглежда винаги секси

  • мадона-
  • секси-
  • тайна-
  • фитнес-
  • тренировки

Кралицата на попа е в топ форма от главата до петите

Снимка: Shutterstock

Наред с всички други качества, Мадона има и едно, което никой не може да ѝ отрече. Винаги да привлича вниманието към себе си.

Тези дни звездата на два пъти даде да се разбере, че ремиксът на Frozen, който направи с Fireboy DML е готов. По този повод тя публикува много свои снимки.

Всички те са в характерния ѝ стил - руса коса, черно облекло, черни очила, мрежести чорапогащи, кръст и хайде пак - фокус върху дупето. Което пък отново ни накара да се запитаме как на 63 години звезда успява да изглежда така.

Кралицата на попа действително е в топ форма от главата до петите, а една от причините за това е фитнесът. Тя тренира в зала с инструктор шест дни в седмицата, което определено ѝ помага да поддържа форма, пише Yahoo!Life.

Треньорът ѝ Крейг Смит разкри, че тези шест пъти тя е във фитнеса за поне 30 минути. "Променям тренировките всеки ден", каза той пред Daily Mail Australia. Така тя прави комбинация от кръгови, интервални и тренировки със съпротивление.

Мадона практикува също бокс, бойни изкуства, занимава се и с йога. Но любимата ѝ тренировка задължително включва кардио, допълва Смит. Не знаем дали само тренировките са причината певицата да изглежда доста по-млада за възрастта си. Може би всичко зависи от това на колко се и чувства човек...

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.

Свързани новини