Отидете към основна версия

1 657 0

Bon Jovi започват европейското си турне от София

  • bon jovi-
  • концерт

Една от най-известните групи в света - Bon Jovi, тази вечер ще направи първия си концерт у нас - на Националният стадион „Васил Левски"

Американските рокери пристигат за първи път в страната ни. В София ще бъде стартът на европейското турне на бандата - „What about now". Билетите за концерта са почти продадени. Легендарната група предизвика фурор сред българските меломани, след като още през миналата година потвърди, че ще открие европейското си турне именно от нашата страна.

Промо билетите, както и тези, гарантиращи места най-близо до сцената, приключиха за рекордно време и биха рекорда за бърза продажба, който до този момент се държеше от други рокаджии - AC/DC, които ни навестиха през 2010 година.

Една от последните новини, свързани със събитието, е, че Bon Jovi си избраха D2 за подгряваща група. Българските рок музиканти обявиха вече и песните, които ще включат в своят 30-минутен сет.

Мотото на концерта на Bon Jovi е „Because we can", в превод „Защото можем", и именно под него групата ще трябва да представи новия си албум, а след това да изпее и най-известните си хитове като "Livin' on a Prayer," "You Give Love a Bad Name," "Blaze Of Glory," "It's My Life".

Столична община обяви организацията на движението за днес:


От 8.00 часа на 13.05.2013г. до 20.00 часа на 15.05.2013г. се забранява и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобил рег.№СА 1421 НН на паркинга на бул.”Евлоги и Христо Георгиеви” между бул.”Цар Освободител” и ул.Ген.Гурко”, посока НДК зад спирката на масов градски транспорт.
    

Общественият транспорт в столицата може да бъде ползват за придвижване към и от Националния стадион „Васил Левски” за концерта на „Бон Джоуви” във вторник.

В обхвата от 400 метра до стадиона има десет спирки на обществения транспорт – на трамвайни линии с номера 10, 12 и 18, на автобусите с номера 9, 72, 75, 76, 84, 94, 204, 213, 306 и 604. В непосредствена близост до стадиона е едноименната метростанция.

Притежателите на персонализирана карта за всички линии на градския транспорт могат да използват възможността за безплатно паркиране на паркинга на метростанция „Цариградско шосе” и с метрото да стигнат до стадиона. Има възможоност по същият начин да се ползват и паркингите на метростанциите „Ломско шосе” и „Джеймс баучер”.

Съветът на „Център за градска мобилност” към придвижващите се към концерта и от него е те да пътуват с редовно превозни документи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • D2 ще подгряват Bon Jovi в София

    След няколко дни усилено проучване на българската рок сцена Bon Jovi избраха D2 за подгряваща банда на концерта им на 14 май в София, съобщиха орга ...
    13.05.2013
    1 632
    0