Отидете към основна версия

7 155 17

89-годишната Джоан Колинс се пусна по бански (СНИМКА)

  • джоан колинс-
  • британска актриса-
  • по бански-
  • коледа

Британската актриса показа как е прекарала Коледа в Бевърли Хилс

Снимка: БГНЕС

Британската актриса и продуцент Джоан Колинс шокира феновете си със снимки по бански. 89-годишната звезда от сериала "Династия" показа как е прекарала Коледа в Бевърли Хилс.

От кадрите става ясно, че по празниците легендата е била в компанията на петия си мъж Пърси Гибсън, който е по-млад от нея с цели 32 години. По всичко личи обаче, че разликата в годините не е проблем за съпрузите и двамата умеят да се забавляват добре.

Неостаряващата икона определено не се притеснява от годините си и смело демонстрира фигурата си пред обектива.

На въпросните снимки, които се появиха в профила ѝ в Инстаграм, тя позира, издокарана в бански с тънки презрамки с леопардов принт, откриващ частично гърба ѝ. Актрисата е допълнила визията си със слънчеви очила, масивни обеци, висулка и червено червило, а косата си е събрала на кок.

Неостаряващата икона определено не се притеснява от годините си и смело демонстрира фигурата си пред обектива. Гледката хвърли във възторг почитателите на актрисата. Те оцениха подобаващо новата порция кадри и засипаха любимката си с комплименти. Някои дори побързаха да отбележат, че Колинс изглежда доста по-млада за годините си, пише "Блиц".

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.

Свързани новини