Отидете към основна версия

5 485 25

Фолк певица съобщи, че се завръща на сцената

  • фолк певица-
  • поп фолк-
  • риалити-
  • дебора

През последните години Дебора се бе отдала на грижите за сина си

Поп фолк певицата Дебора обяви, че се завръща към музиката, след като последните 4 години посвети на сина си Самуил.

"Имам една песен, която имам от няколко години, тя е бърза, любовна и много хубава, планирала съм лятото да се завърна с нея и се надявам да е много ударно“ – споделя тя пред “Телеграф".

Певицата вече работи по своя нов проект и няма търпение да го представи на феновете си. Музиката е бизнес и тя е готова да се завърне в него с пълна сила. Плановете ѝ са да пусне новия си сингъл пред лятото.


Все още вярва в любовта и се надява да срещне своята половинка: "Не знам какъв е този мой късмет, но аз срещам все някакви мъже, които не са много добре с главата. Определено мъжете се промениха, не можеш да разчиташ дори и за най- елементарното на тях“.

Не търси милионер, парите са важни, разбира се, смята, че половинката ѝ трябва да изкарва поне колкото нея, защото в противен случай и двамата няма да се чувстват добре.

"Много съм разочарована от мъжете. Кавалерите и джентълмените изчезнаха като динозаврите“ – казва тя.

"Мъжът трябва да може да се грижи за семейството си, да е кавалер, да е отговорен и да държи на думата си, да има отношение добро, да ме кара да съм важна, обичана и да усещам, че го е грижа за мен“ – споделя критериите си Дебора.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.

Свързани новини