Отидете към основна версия

7 967 4

Разкриха някои от участниците в "Игри на волята" (ВИДЕО)

  • игри на волята-
  • нов сезон-
  • участници

От продукцията пуснаха загадъчен трейлър, който възбуди любопитството на зрителите

Новият сезон на "Игри на волята" се завръща през септември, а по всичко личи, че феновете на формата са зажаднели за нови емоции от малкия екран. Тази година епизодите обещават да са още по-епични, а сред участниците да видим едни от най-добре физически подготвените спортисти в България.

От продукцията пуснаха загадъчен трейлър, който допълнително възбуди любопитството на зрителите за тези, които ще се борят за голямата награда.

Ето какви са част от репликите, изречени от самите участници във видеото:

Аз съм мис България Някои ме оприличават с Кен - съвършеният мъж Аз съм единствената жена в света, която може да изпълнява силови елементи за мъже Аз съм 10 пъти европейска шампионка и 6 пъти световна Станах първия гимнастик в света, който прави шест прелитания едно след друго на висилка На 47 съм постигнала американската мечта Аз имам най-големите крака в България Собственик съм на едни от най-популярните заведения в България, стандартът ми на живот е доста висок Никой на европейския континет още не може да ме бие

Клюката, че рапърът Атанас Колев влиза в „Игри на волята“, се оказа лъжа. Наскоро той пусна и списък с участията си за лято 2023, които са наистина много и надали биха вместили подобен тип формат.

Според феновете в риалити шоуто ще видим още Мис България 2018 г. Теодора Мудева и приятеля ѝ – модела и бивш състезател по джудо Румен Радев, който сега е учител по физическо в Сливен.

Доста упорито се спряга името и на Виктор Стоянов, първият "Ерген" на България. Ценителите на женската красота ще се радват и на бившата участничка от „Един за друг“ Денислава, която в момента е спрягана за гадже на Кристиян Кирилов от сериала „София ден и нощ“, пише iwoman.bg.

Очаква се през септември да видим Албена Ситнилска - европейска и световна шампионка по таекуон-до и кикбокс, както и Цвети Станева – световен шампион по стрийт фитнес.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.

Свързани новини