Отидете към основна версия

4 329 20

Николета Лозанова и Андрей Арнаудов готвят ново шоу от Санторини? (СНИМКИ)

  • николета лозанова-
  • андрей арнаудов-
  • иван и андрей-
  • шоу-
  • продуцент-
  • нова телевизия

Ни Ло вече намекна, че се кани да се върне на екран, но не издава повече подробности

Иван и Андрей ще бъдат продуцентите, които ще стоят зад гърба на Николета Лозанова за шоуто ѝ в Нова телевизия, подозира Hotnews.bg.

Плеймейтката е в Санторини, а съвсем случайно или не на почивка там през този уикенд е и Андрей Арнаудов с бременната с второто им дете Емануела Толева. Макар че Ни Ло и фамилията на продуцента нямат общи снимки заедно, а и Санторини е любимо място за богатите и известните, едва ли съвпадението е случайно.

Както вече стана ясно Николета и бащата на второто ѝ дете Борислава - Николай Михайлов искат да покажат сватбата си в риалити програма. Изглежда, че продуценти на шоуто тип Кардашиян ще бъдат Иван Христов и Андрей Арнаудов. Риалитито трябваше да покаже вълнението около раждането на Борислава, която дойде на бял свят през пролетта. Тогава официалното обяснение за неизлъчването на предаването беше, че неразбориите около БФС и Борислав Михайлов са попречили на замисъла. Сега Ни Ло обещава да събере в предаването мъжете на живота си - Валери Божинов и Ники Михайлов, които така или иначе се разбират чудесно.

Иван Христов и Андрей Арнаудов вече не работят с bTV, след като "Фермата" приключи. "Бригада Нов дом" и "Смени жената" също са на пауза. Двамата упорито ухажват Нова телевизия и тя е медиен партньор на филма им "Гунди - легенда за любовта". Със сигурност шоуто на Николета ще е успех за тях, ако изобщо се осъществи. Засега от Нова телевизия не се обявявали нищо подобно. Телевизията вече заяви, че през есента ще гледаме "Игри на волята", но не е ясно какви други премиери ще има през есенния телевизионен сезон.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.

Свързани новини