Отидете към основна версия

4 202 16

Гинка Върбакова купува ЧЕЗ, за да свали кабинета...

  • гинка върбакова-
  • чез-
  • борисов-
  • кабинет

Управляващите явно не слушат какви ги приказват

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От гневните и хаотични обяснения на премиера вчера научихме, че г-жа Върбакова купува ЧЕЗ, за да свали кабинета след явно планирания скандал, който се разрази. Ще наричаме купувача на енергото така, тъй като стана ясно, че най-голямата обида за него била да го наричат на малко име. А уж човек за едното име живеел...

Та г-жа Върбакова най-добре да иде на детектор на лъжата, само че включен към Енерго Про или ЕВН, за да няма и грам съмнение за манипулации, както обича да се изразява с апломб премиерът. Така ще разберем с точност до 99% дали г-жа Върбакова е част от "гадовете", които искат да бутнат кабинета с тази "ювелирна акция", толкова напомняща февруарските събития от 2013 г.

Основната разлика, г-н Борисов, е че тогава се самозапалиха протестиращи, а хората бяха на площадите. Това може да го представите за успех на кабинета след още 4 години на власт, вместо да импровизирате с несръчни съпоставки.

Оставката на Теменужка Петкова пък била следствие на персонална атака, пък и да можела госпожа министърката да изчисти името си. За Цветан Цветанов явно последователността на събитията няма кой знае какво значение, тъй като оставката беше поискана и получена толкова скорострелно, че дори хиперактивната Корнелия Нинова нямаше време да я поиска.

А ако в четвъртък въпросната оставка не бъде приета, каквито индикации вече даде вторият в ГЕРБ, значи ли, че името й вече е изчистено с чудодеен препарат или персоналната атака успешно е преодоляна?!

Дали изобщо се заслушват какви ги приказват...

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини