Отидете към основна версия

5 549 32

Това е Франция на разглезеното богаташче Макрон

  • ангел джамбазки-
  • еманюел макрон-
  • франция

Сламен човек на банковите и финансовите кръгове на наднационалния капитал, провалил се с гръм и трясък

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Това не е снимка от Ислямска държава. Това е снимка от Франция на Макрон. Това са френски ученици, подредени като за разстрел, на колене, с ръце на тила.

Това е Франция на Макрон, любимец на нашите клети либерали. Вдъхновението на саксиената градска "левица", обединена около розовото обединение ДеБъ, чиито хабитат са снобските кафенета по Шишман. Този Макрон, който щеше да се изправя срещу Европа на Отечествата.

Щеше да вдъхновява в единен строй всички мулти-културни активисти, веган-екстремисти, ЛГБТИК трубадури, джендър проповедници за да довършат метежа срещу идеята за национална държава. За да заличат завинаги културното разнообразие и традиции на европейските нации и да постигнат заветната си мечта - "врящ котел" от религии, полове, вегани, всякакви ненормалници, в здрав съюз с настъпващите в ЕС ислямисти.

Вместо това се опита да открадне хляба на стотици хиляди източно-европейци и почти успя да разпали гражданска война във Франция, невиждана от десетилетия.

Разглезено богаташче, нахален и арогантен фанфарон, сламен човек на банковите и финансовите кръгове на наднационалния капитал, монтиран във френската политика за шест месеца от медийните магнати, Макрон успя да се провали с гръм и трясък.

Поне изборът е ясен - това на снимката или Европа на Отечествата.

Автор: Ангел Джамбазки

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Париж отново се тресе

    Полицията в Париж обяви, че е задържала 21 души при последните протести във Франция, съобщи France 24. В момента във френската столица са разположе ...
    15.12.2018
    2 512
    8