Отидете към основна версия

5 822 36

Как звярът отново отвлича Европа

  • европа-
  • александър урумов-
  • джендъри-
  • избори-
  • христос-
  • агне-
  • бик

И как агнето отново ще победи бика, а християнството ще надделее над агресивното джендър езичество

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Европа всъщност е ливанка.

Ако говорим за митологичната девойка Европа, дала името си на нашия континент, тя е принцеса от Финикия, днешен Ливан. Така че Европа, на която е наречен Стария континент е ливанка. Красива девойка, казва легендата.

Според тази легенда, красивата девойка се разхождала заедно с приятелки по родния си бряг, когато от морето изплувал един снежнобял бик. Това бил гръмовержецът Зевс, спешно приел тези зооморфни измерения, в опит да съблазни и отвлече принцеса Европа.

Впрочем, успешен опит. Звярът съблазнява Европа, подлага гърба си, тя сяда отгоре, хваща се за рогата му и той си я отнася с него.

Толкова актуално звучи, сякаш за днешна Европа става дума... Ето как е станало това, според митологичната хекзаметрична поема „Метаморфози“ на Публий Овидий Назон:

"Чезне полека страхът - на девойката дава гърба си, да го потупа с ръка, и рогата си - да ги окичи с пъстри венци. Осмели се дори дъщерята на царя да му възседне гърба, без да знае кого тя възсяда.

Но от земята без шум и от сухия бряг постепенно той най-напред във водата потапя краката привидни, все по-дълбоко нагазва и пряко морето понася своя трофей. Тя трепери, назад към брега тя поглежда, дясна ръка на единия рог, а пък лява опряла върху гърба му. Трепти от зефира развятата дреха."

Бикът е класически езически символ – освен въплъщение на древногръцкия бог Зевс, той е и символ на египетския бог Амон. Древните египтяни почитат бика именно като символ на централния техен бог Амон. Овцете не са на почит в Египет, логично е и техните малки да не са почит.

Това е една от причините древните египтяни да презират поробените от тях евреи – защото евреите са овчари, това е специфично тяхно занимание.

И когато започва сблъсъкът между Мойсей, от една страна и Фараона, от друга, той преминава в растяща ескалация...

Знаем библейската история за десетте язви, поразили земята и народа на Египет. Знаем за нощта на Пасха и за кръвта на жертвените агнета, предпазили всеки еврейски дом, чиито врати са отбелязани с тази кръв...

Знаем за разделянето на Червено море, знаем за края на Фараоновата армия и за новото начало на избрания народ...

Но встрани сякаш остава нещо много важно. Встрани остава битката на символите и силите. В тази битка на символите и силите Агнето победи бика. Презрените еврейски овчари победиха гордите египетски воини. Осемдесетгодишният овчар Мойсей победи младият и силен Фараон. Малките, семпли и привидно прости неща на този свят надделяха над големите, сложни и привидно силни системи.

Неуките довчерашни роби победиха интелектуалното високомерие на уж добре информираните астролози. Презираното от египетския елит Агне победи Амон и египетските богове, и египетския елит. Така беше тогава. И след това в следващи битки – отново и отново. А днес..

Днес ще е същото. Защото Агнето винаги е крайният победител. Христос е Победител, Цар на царете, Господар на господарите. Ценностите на християнството ще победят агресията на новото джендър езичество - категоричната позиция на християнска Америка в лицето на президента Тръмп е още една гаранция за това!

Цялото презрение към християнството от страна на съвременния брюкселски т.нар. елит ще завърши с катастрофа, която ще бъде исторически урок за цял свят. Цялата им ярост и злоба срещу устоите на християнска Европа ще бъдат записани в историята с мастилото на предателството и на позора – позора на джендър идеологиите, мерзостта на еднополовите бракове, деструкцията на „ранното полово възпитание“, ултимативният култ към смъртта с насърчаването на абортите във всички случаи.

Всичко това ще бъде история на позора на съвременния „европейския елит“. Цялата арогантност, надменност и високомерие на тази отиваща си анонимна клика са всъщност само неубедително прикритие на завладелите ги безпокойство и страх.

Страхуват се и треперят от това, което идва на 26 май. Защото целият този самозван елит, затънал в окултизъм и просмукан от омраза срещу Христос добре разбира, че съзнателно е избрал страната на губещия – избрал е страната на бика.

Страната на съвременното езичество, което е окупирало европейските върхове и което отвлече европейската мечта, и я опозори. Този самозван и от никого неизбран елит дълбоко в себе си прекрасно знае истината. Истината е, че Агнето винаги побеждава.

Сблъсъкът се случва пред очите ни – Агнето отново ще победи бика. Христос е Спасителят на Европа.

Александър Урумов е кандидат за евродепутат от листата на ВМРО-Българско национално движение, поставена под номер 3 в бюлетината за изборите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Европа е пълна с неграмотни

    Предложиха ми от ВМРО, попитах ги дали имат условия, защото мразя да ми се поставят и те ми казаха, че имат молба да говоря каквото искам. С тях мисля ...
    19.05.2019
    10 111
    35