Отидете към основна версия

4 972 64

ГЕРБ са като зомбита от "Живите мъртви"

  • герб-
  • избори

Подобна нелепа маса няма нужда от политически послания точно както сбирката на мафиотско семейство

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ГЕРБ страдат от удивителна липса на въображение. Колкото повече се срастват като тумор с властта, толкова повече заприличват на някаква костюмарска каста, еклектична сбирщина от жадни за власт кариеристи, алчни до побъркване за луксозни жилища и къщи за гости, една мътна маса от нелепи печалбари от обществени поръчки и интелектуални калинки във всякакви модификации. И събитията им винаги протичат по строго определен ред в който участват едни и същи хора. Това написа във Фейсбук Александър Симов.

Първо думата ще вземе я Цветан Цветанов, я Томислав Дончев, след това Фандъкова, след това някой друг кмет, а най-накрая и самия Борисов. И няма никакво значение какво ще кажат, защото тази сбирка не е политическа. Това е събрание на акционери, които искат да се уверят, че партията е здрава, стабилна и продължава да бъде фабрика за пари, мутри и разпределяне на интереси.

Подобна нелепа маса няма нужда от политически послания точно както сбирката на мафиотско семейство не се нуждае от идейна основа. Всяко събрание е важно за тях, за да ги увери, че никой няма да им пипне мезонетите, че ще оставят на мира банковите им сметки, че терасите колкото футболни игрища ще продължат да бъдат само техни до края на дните. Заради това на такива събития няма нужда от дискусии, размяна на мнения и политическа дискусия.

Алчната номенклатура отива там само, за да ръкопляска, за да стене при вида на Манфред Вебер и да си представя похотливо как продължава да бърка в кацата с меда под благосклонния поглед на висшия десен птеродактил от ЕНП. Нямам представа кога тези хора, събрани като стадо в "Арена Армеец" са можели да минат за нещо ново, различно и вдъхновяващо, но днес приличат на зомбитата от сериала "Живите мъртви". И понеже самите те нямат абсолютно нищо за предлагане, заради това са решили да унищожат и страната в която живеят.

Съсипаха малките градове, унищожиха медиите в отровните си плюнки и прегръдки, откраднаха каквото можаха. Защото могат да виреят единствено и само в такава среда, която да прилича на тях. Такава вампирска бърлога се нуждае от един лъч слънчева светлина. Понякога толкова малко е необходимо, за да може създанията на мрака да се притеснят и да им секне апетитът за ръкопляскане. Номер 18. Необходимата светлина!

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини