Отидете към основна версия

4 638 45

Венци Мицов: Шофьорите-убийци са комплексари, закърмени с мазен анадолски гюбек*

  • младост-
  • софия-
  • катастрофа-
  • балан-
  • сливница

И за това са виновни трите стълба на нашата съвременна държава

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Проблемът изобщо не се корени в това какви курсове се карат и дали трябва да ги направим тройно по-дълги, че да пълним гушите на автомобилните инструктори, катаджиите и всички останали по трасето…

Казвам го в деня на поредната катастрофа, която уби двама млади хора в София.

Проблемът е, че сте нещастни комплексари. Че сте закърмени с мазен анадолски гюбек. Че вместо Моцарт сте слушали Ивана и това “бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено” се е превърнало в химн на мижавата ви ерекция.

Проблемът е, че сте тъпи комплексари, които търсят спасение от психическото си здраве в евтините амфетки и шофирането с 200 нощем в града.

И за това са виновни трите стълба на нашата съвременна държава:

- мутробарока

- чалгата

- липсата на образование и ценности

Каквито и законови промени да предприемаме, убийствата няма да спрат. Няма как да забраниш на чалгаря тъпак с еректилна дисфункция да избива проблемите си на улицата.

За това, ако искате да сте полезни, променете себе си, мамка му!!! Спрете се малко. Погледнете се в ши**ното огледало и вижте кой ви гледа отсреща.

Всяка нощ слушам как на околовръстното карате с 250 в час и не мисля, че някой някога ще може да ви обясни, че сте вредни малоумници. Защото вие така сте възпитани. Да сте малоумни, но горди от малоумието си.

А хората си отиват. Млади хора, които с малко закъсняха да напуснат тая мазна, чалгарска, русофилистична, плоскоземна и мангъроидна територия.

Повръща ми се от вас! Загубих живота си, докато ви чаках да проявите поне веднъж емпатия. Състрадание. Разбиране. Любов.

Все неща, които не ви пасват на лабавата простата и промитата ви от песни на Амет черепна кутия…

На снимката - преди малко някой се е опитал да полети и се е приземил на оградата…

* Заглавието е на ФАКТИ

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 72 гласа.

Свързани новини