Отидете към основна версия

2 713 80

Нищо ново

  • европейски парламент-
  • война-
  • украйна-
  • резолюция

Високотехнологичните системи на фронта се управляват не от аборигените, а от чужди специалисти

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На 17 юли Европарламентът прие резолюция за Украйна. В континенталната лудница правилата отдавна са такива - умолишените редовно бият чела о пода в знак на привързаност към идеите на Бандера и на войнстващия империализъм. Голямо дрънчене на кухо пада. Нещастните хора си нямат понятие от света, лигите им текат, но все ги принуждават да натискат правилното копче… Депутатите не разбират за какво гласуват. А ние – още по-малко. Тези брюкселски брътвежи само придават блясък на решенията, които отдавна са приети от милиардерите и се изпълняват.

Главното в приетия текст е, че ЕС ще оказва всевъзможна подкрепа на Киев до постигането на неговата победа. Апелира се за увеличаване на военната помощ за страната, както и за усилването на европейския ВПК. Трябва да отпаднат ограниченията за използването на «предадените» от Запада на украинците оръжейни системи срещу цели на територията на Русия. Използвам кавички, защото високотехнологичните системи на фронта се управляват не от аборигените, а от чужди специалисти.

В отделна точка е порицан унгарският министър – председател В. Орбан заради разговорите му за мир, водени в Москва.

Нищо ново. Анонимните хрантутници искат касапницата в зоната У, изкупена от наднационалните корпорации, да продължи. Данъкоплатците ще плащат за забавата на богаташката върхушка. За убиването на още повече хора. Безумци и престъпници!

Между другото, техните любимци онзи ден атакуваха с управляем дрон деца, играещи на улицата в гр. Шебекино (Белгородска област). А днес те се похвалиха с видеозапис на нападението си срещу руска пожарна кола.

495 евродепутати подкрепят резолюцията за войната, а 137 - не.

Какъв ли е изборът на нашите ненагледни синковци и фусти? Би било особено любопитно да се узнае поименният вот на представителите на БСП, да се чуят техните мотиви.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 94 гласа.

Свързани новини