Отидете към основна версия

12 628 10

Бекали: Гриша Ганчев се молеше на...

  • бекали-
  • гриша ганчев-
  • трансфер-
  • десподов-
  • каляри

Единият от собствениците на ''червените'' Ганчев успял, защото...

Източник: БГНЕС

Скандално разкритие направи известният румънски футболен агент Джовани Бекали за преминаването на Кирил Десподов в Каляри от ЦСКА през зимата. Той разкри, че клубът от Сардиня е имал намерение да купи Янис Хаджи, който е изгряващата звезда на румънския футбол и беше продаден за 4 млн. евро на белгийския Генк.

В последния момент обаче лично се е намесил собственикът на "армейците" Гриша Ганчев, който по думите на импресариото се примолил на съпругата на президента на италианския клуб да бъде предпочетен Десподов. Ганчев успял, защото тя била българка.

"Имах оферта за Янис Хаджи от Бенфика и той щеше да е заместникът на Жоао Феликс, но сапунената опера с Атлетико провали трансфера. Цяло лято комуникирахме с португалците, но в крайна сметка нещата не се получиха''', разкри Бекали пред изданието Digi Sport.

''През зимата беше пред трансфер в Каляри. Те идваха четири или пет пъти да го гледат, бяха просто влюбени в него и бяха готови да го купят на момента. Но в последния момент президентът на Каляри купи онзи българин Десподов, а причината е, че съпругата му е българка''.

"Президентът на ЦСКА Гриша Ганчев директно се помоли на госпожата да му помогне, защото имаше трудности при продажбата на футболиста си и така стана трансферът. Каляри взе Десподов, който се контузи в първия си мач и вече не играе в отбора. За тяхна сметка си е", заяви още Бекали

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.

Свързани новини