Отидете към основна версия

1 921 8

Стойчо Младенов напуска Кайсар, чакат го в ЦСКА?

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • кайсар

Ръководството на клуба е решило да не продължи работата със специалиста

Снимка: БГНЕС

Договорът на Стойчо Младенов като треньор на Кайсар Кизилорда няма да бъде подновен, съобщава казахстанският сайт kazfootball.kz.

От онлайн изданието се застраховат, че информацията е неофициална, но според нея ръководството на клуба е решило да не продължи работата със специалиста.

Подобно развитие със сигурност ще бъде изненадващо предвид факта, че сезонът за Кайсар бе много успешен и завърши със спечелването на Купата на страната като по този начин Кайсар ще участва и в евротурнирите.

Веднага след големия успех Младенов потвърди, че един от най-силните хора в държавата, държавният секретар Кримбек Кушербайев е обявил, че българинът остава начело на отбора.

Ако специалистът се раздели с Кайсар става вариант №1 за треньор на ЦСКА. Както е известно на Армията не симпатизират на настоящия наставник Милош Крушчич, докато Младенов е добре приет от феновете и е един от малкото треньори, които могат да поведат тима към победите в шампионата.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • ЦСКА победи Кариана в контрола

    Отборът на ЦСКА победи Кариана Ерден с 3:1 в приятелска среща, играна на базата в Панчарево. Цветомир Тодоров откри за гостите в 32-ата минута, но сам ...
    24.10.2019
    967
    1
  • В ЦСКА: Нямаме право на приятелски мачове

    Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич обяви след победата с 3:1 над Кариана, че не иска футболистите му да получават попадения след детски грешки и допълн ...
    24.10.2019
    1 114
    0