Отидете към основна версия

765 0

Изобилие от контузии измъчват Берое преди мача с Дунав

  • берое-
  • херо-
  • много контузии-
  • преди мача-
  • с дунав

Изпитание за Димитър Димитров-Херо и щаба му

Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Треньорският щаб на Берое има множество проблеми за решаване преди гостуването на Дунав (Русе) в неделя.

Бранителят Ерол Алкан е напуснал вчерашната тренировка заради контузия. Той е почувствал болка и не е могъл да продължи. Това поставя под въпрос присъствието му на терена през уикенда. Вариант за негов заместник е Виктор Генев, който се завърна в игра през паузата - в контролата с Ботев (Гълъбово), пише "Тема Спорт".

Почти сигурно за Русе няма да пътува крилото Педро Еуженио. Португалецът вчера се готвеше отделно от основната група и няма изгледи да е готов за неделя. По-скоро Димитър Димитров-Херо ще реши да съхрани здравето му.

До голяма степен аут за Дунав е и халфът Карлос Охене. Той е смятан за основна фигура от Херо, но още не е взел участие в мач под негово ръководство. Ганаецът е в лазарета от близо два месеца. За последно игра при 0:2 от Черно море на 4 октомври. Преди това беше титуляр 11 пъти.

Мача в Русе пропуска централният нападател Зоран Йосипович, който още не е напълно възстановен от разтежение. Известни проблеми в последно време са имали също крилото Вандерсон и голмайсторът Мартин Камбуров, но и двамата би трябвало да са на линия за Дунав.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Херо хвана метлата в Берое

    Треньорът на Берое Димитър Димитров ще развърти сериозно метлата през зимата, твърди "Котаспорт". Специалистът ще покаже вратата на шестима ...
    17.11.2019
    1 843
    1
  • Берое тества трима чужденци в контрола

    Отборът на Берое ще изиграе контролна среща с Ботев (Гълъбово) по време на паузата в шампионата. Очаква се в проверката да вземат участие и трима чужд ...
    12.11.2019
    1 949
    2